Sri Lanka door de ogen van de Talisman reisspecialist

Reisspecialisten Ingrid en Karin zijn net terug van een studiereis door Sri Lanka. Zij gingen op pad om nieuwe ontdekkingen toe te voegen aan het portfolio en de bestaande pareltjes te toetsen aan de Typisch Talisman voorwaarden. Onderstaand een kort foto verslag van het Sri Lanka door de ogen van onze specialisten:

Ulagalla – In de buurt van dit hotel is veel te zien. We hebben opgravingen en tempels bezocht in Anuradhapura. Het is hier prachtig! We slapen in een villa op palen en overal om ons heen is het groen.
Jim’s Farm – Ook dit hotel is gelegen in een fantastische groene omgeving. Het uitzicht is prachtig! Boer Jim runt de boerderij nog altijd en als je wilt kun je hem zelfs een handje helpen tijdens jouw verblijf. Ook leuk, op een uurtje rijden ligt het culturele centrum van Sri Lanka; Kandy.
Jim’s Farm
Madulkelle Tea & Eco Lodge – Hier verblijf je middenin de thee plantages. De luxe tenten zijn speciaal in Zuid-Afrika ontwikkeld en zijn uiterst comfortabel.
Madulkelle Tea & Eco Lodge
Reizen zoals de locals: per trein van Kandy naar Hatton door de veelzijdige landschappen van Sri Lanka.
Tea Trails – Verblijven doe je hier tussen de thee plantages of aan een prachtig meer.
98 Acres Resort – Wat een fenomenaal uitzicht heb je hier vanuit je kamer!
Deze olifant spotte we tijdens een safari in Yala National Park. We verbleven in het kamp van Kulu Safaris, dit maakte de beleving helemaal compleet. Het diner in de natuur met alleen wat olielampen om ons heen was onvergetelijk!
Yala National Park
Yala National Park – Tijdens onze avond safari
Anantara Peace Haven – Hier maken we kennis met weer een andere omgeving van Sri Lanka, wat een divers land is het toch! De zee en het strand nodigen uit voor een heerlijk verblijf.
Anantara Peace Haven
In Galle hebben we een fietstocht gemaakt door de rijstvelden. Onderweg zie je de boeren hun werk doen op het land en fiets je door kleine lokale dorpjes. Ook stoppen we nog in een kruidentuin waar we genieten van een verse kokosnoot. Een hele leuke ervaring!
We sluiten af met een bezoek aan Colombo en een hele leuke tuktuk safari dwars door de stad. We kijken terug op een mooie reis waarbij we weer een beetje meer verliefd zijn geworden op Sri Lanka.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s