Kijk op 30 december naar Erica op Reis in Myanmar!

Blog geschreven door: Edwin Briels
Managing Director bij Khiri Travel Myanmar – Lokale partner van Talisman travel design

Er zijn van die momenten dat je denkt… Hoe zou die bekende persoon van de TV in werkelijkheid zijn? Over de afgelopen jaren heeft Khiri Travel Myanmar heel wat TV producties de weg gewezen door Myanmar en soms waren de presentatoren in werkelijkheid heel anders dan op TV.  Jeremy Clarkson van BBC’s Top Gear was bijvoorbeeld heel erg vriendelijk, rustig en heel makkelijk om mee te werken.

Sinds vele jaren was ik al in contact met het productie team van Erica op Reis om te kijken of Erica Terpstra zin had om naar Myanmar te komen met haar programma. In oktober 2016 was het eindelijk zover. Vanaf het vliegveld op weg naar het hotel belde ze meteen heel enthousiast op “Hey, Edwin, hoe gaat het, alles goed?” “Wat een geweldig land is dit, ik zie het nu al onderweg vanaf het vliegveld naar het hotel, helemaal fantastisch.” zei ze. Met ditzelfde enthousiasme reisde Erica vervolgens door Myanmar. Drukke en lange dagen met veel ontmoetingen met lokale mensen en natuurlijk het proeven van heel veel verschillende Birmese specialiteiten. Van de Shwedagon Pagoda in Yangon tot beenroeiers op Inle Lake in Shan state; overal verdiepte ze zich in de Birmese cultuur.

picture-during-the-shoot-at-shwedagon-pagoda

Toen ik in Nederland op bezoek was bij Niehe Media had de producer al aangegeven dat Erica geïnteresseerd was in het boeddhisme, proeven van de lokale keuken en contact met mensen. Met die instructies gingen we op zoek naar interessante plekken om te filmen in Myanmar en natuurlijk bijzondere mensen of festiviteiten van dichtbij mee te maken.

Het resultaat is vrijdag 30 December om 22:20 te zien op NPO1. Erica maakt in korte tijd heel veel mee en laat zien wat je als reiziger kunt verwachten van deze kleurrijke, exotische en vooral uitermate vriendelijke bestemming in Zuid-Oost Azië. En ik kan nu al verklappen……… Erica is in werkelijkheid net zo enthousiast en vriendelijk als op TV en schrikt er niet van terug de meest onwaarschijnlijke “hapjes” te proeven.

Neem contact op met Talisman om nu je reis naar Myanmar te plannen en volg Erica vanaf nu op Facebook: Erica op reis.

Boek je voor 1 februari 2017 een Talisman reis naar Myanmar dan ontvang je een bijzondere ‘Blessing Ceremony’ voor het hele reisgezelschap cadeau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s