Talisman Cadeau Inspiratie (voor de feestdagen)

Het is begin december en de feestdagen komen er aan! Heb jij nog geen idee wat je cadeau zal doen aan jouw vrienden of familie? Het Talisman Team zet haar favoriete cadeau items voor jou op een rij! Een leuk extraatje: Op ieder van deze producten zit een speciale Talisman actiecode waarmee je leuke extra’s of kortingen krijgt. Happy Holidays! 

Verzorgingsproducten van Zenology
Zenology

Zenology maakt luxe beauty-, en verzorgingsproducten van een hoge kwaliteit. Dit Nederlandse merk is favoriet bij ons! De geuren van Zenology zijn gemaakt van natuurlijke producten en hoge kwaliteit ingrediënten. Uit onderzoek is gebleken dat geur sterke herinneringen en emoties oproept, net zoals reizen dat met je kan doen.

Onze favoriete Zenology geur is de Sycamore Fig, een geur die ons doet herinneren aan een aantal fijne reismomenten.

 

 

Zenology biedt jou als Talisman klant een gratis travel gift wanneer je voor 15 januari 2017 een bestelling doet. Hier zitten nog wel een aantal voorwaarden aan:

  • Bij bestellingen tot €50: 1x travel size product cadeau
  • Bij bestellingen tot €100: 2x travel size product cadeau
  • Bij bestellingen vanaf €100: 1 set Travel Size Essentials cadeau

Wat moet je hiervoor doen?
Laat Zenology weten waarom je hun producten meeneemt op jouw reis met Talisman.
Vermeld dit bij check-out bij de “order notes”.
Voor de leukste inzending verloot Zenology ook nog een Zenology leather Travel Bag ter waarde van €125!

Hamamdoeken van Lantara
Ideaal voor op reis: Hamamdoeken. Ze zijn licht in gewicht, en toch lang en breed genoeg om heerlijk op te liggen. Wij gebruiken ze als handdoek voor op het strand of in de sauna, voor een picknick in het park of als omslagdoek op het strand of in bepaalde steden.

De hamamdoeken van Lantara zijn mooi, stoer en hip. Wij raden de ‘Méditerranées’ lijn aan voor gebruik op het strand of aan het zwembad. De ‘Les Tropiques’ lijn heeft opvallende vrolijke kleuren en deze doeken zijn iets korter waardoor je ze makkelijker omslaat.

hamamdoek-3 hamamdoek-4

De doeken zijn gemakkelijk te bestellen op de website van Hipzer. Wanneer je voor 24 december 2016 besteld met de kortingscode TALISMAN krijg je 10% korting op jouw bestelling.

Laptop, Ipad en tablet sleeves van Townshipsmile
Bij Talisman zijn we grote fan van de werkwijze van Townshipsmile. Merel Disselkoen geeft lokale ondernemers in Zuid-Afrika de kans om hun producten via Townshipsmile te verkopen. Ben je nog op zoek naar een unieke sleeve voor jouw Laptop, Ipad of Tablet? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop.

Favoriet bij Talisman zijn de Bicycle sleeves (gemaakt van gerecycled papier) en The Owl & The Pussy Cat sleeves, een hip design gebaseerd op het gelijknamige gedicht van Edward Lear.

bicycle-sleeve-collection owl-and-pussy-cat-sleeve-collection

Bestel jouw cadeaus voor 24 december 2016 in de webwinkel van Townshipsmile en betaal geen verzendkosten wanneer je gebruik maakt van de couponcode: talismancadeau.

Wijn proefpakketten van Okhuysen.
Ben jij zelf, of ken je een grote wijnliefhebber? Dan is dit het perfecte kerstcadeau!

Vijf jaar geleden ontdekte Vincent Oostlander tijdens een wijnreis door Zuid-Afrika het wijndomein Sterhuis. Vincent proeft veel en vaak en is daarbij altijd even kritisch. Dit keer bliezen de wijnen hem onmiddellijk van de proeftafel! Nadat de wijnen in neutrale omgeving door de overige vinologen van Okhuysen waren goedgekeurd, en het domein een grondige inspectie had doorstaan, werd Sterhuis aan het portfolio van Okhuysen toegevoegd.

proefpakket-1jpg  Okhuysen wijncursus

Speciaal voor Talisman heeft Okhuysen een proefpakket samengesteld van de Sterhuis wijnen. Wanneer je voor 24 december jouw proefpakket besteld betaal je geen verzendkosten. Proef je de wijnen liever op locatie, dan kan dat natuurlijk ook! Neem een kijkje op de website van Okhuysen om de verschillende cursussen en proeverijen te bekijken.

Reisboeken van Boekhandel het Verboden Rijk
Ben jij alweer toe aan wat nieuwe reisinspiratie, zoek je een bestemmingsgids van een specifiek land of ben je op zoek naar een kookboek met recepten die gemaakt worden op jouw favoriete bestemming? Boekhandel het Verboden Rijk verstuurt alle boeken in de maand december zonder verzendkosten!

12e6003dafb938d17eca7fc66df1e467  8fc49d732d3237e013570de058ac7726  ce84f9c17ae1822968a24cc9256bd270

Talisman boekentips:

Paspoorthoesjes van Nice op reis.
Paspoorthoesjes zijn ideaal voor het beschermen van je paspoort, maar de Worldtrip hoesjes van Nice op Reis zijn uitgerust met nog een paar extra vakjes. Door deze vakjes kan je bijvoorbeeld je boardingpass, tickets, pasfoto’s, pasjes en belangrijke papieren bewaren. Super handig!

untitled-designworldtrip

Neem een kijkje in de webshop van Nice Op Reis en misschien vind je naast dit paspoorthoesje nog wel andere handige benodigdheden voor op reis. (Tip! Ze hebben ook leuke powerbanks, super handig wanneer je niet altijd stroom tot beschikking hebt om je telefoon op te laden).

Bestel jouw producten voor 24 december 2016 met de couponcode TALISMAN16 en ontvang 15% korting op jouw totaalbedrag.

Kettingen van Townshipsmile
Naast de laptopsleeves heeft Townshipsmile nog een uitgebreid aanbod met andere producten. Favoriet bij ons zijn deze twee kettingen:

thumb_img_0170_1024 thumb_img_3186_1024

  • Flower Treasure. Het kleine atelier van The Pendant Warehouse uit Kaapstad bedacht de combinatie van gekleurde gedroogde bloemen in een hanger. Een echte eyecatcher die de herinnering uit Zuid-Afrika levend houdt!
  • Fly Away Bottle. Ook deze hanger komt bij The Pendant Warehouse vandaan. Een glazen peertje met daarin gedroogde bloemen.

Bestel jouw cadeaus voor 24 december 2016 in de webwinkel van Townshipsmile en betaal geen verzendkosten wanneer je gebruik maakt van de couponcode: talismancadeau.

#TypischTalisman Inspiratie Magazine
Wil jij jouw familie en/of vrienden een magazine met reisinspiratie cadeau doen? Vraag dan het nieuwe Talisman Inspiratie Magazine helemaal gratis voor ze aan via de Talisman website.

img_20161124_161259

Succes met jouw kerstinkopen!
Feestelijke groeten van het Talisman team.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s