Talisman selecteert: De meest bijzondere accommodaties

Martine, Mariëlle en Evelyn hadden weinig moeite met het samenstellen van een lijstje met meest bijzondere hotels op ‘hun’ Talisman bestemmingen. Bekijk de selectie hieronder!

Sindabezi, Zambia

Op een eilandje in de Zambezi, vindt u Sindabezi. De Zambezi is zeer bepalend voor geheel zuidelijk Afrika en een bron van voedsel voor mens en dier. In de Upper Zambezi, boven de wereldberoemde Victoria Falls, bevindt zich Sindabezi; een kleinschalige lodge gelegen op een eilandje in deze machtige rivier. Bekijk de accommodatie >>
Op een eilandje in de Zambezi, vindt u Sindabezi. De Zambezi is zeer bepalend voor geheel zuidelijk Afrika en een bron van voedsel voor mens en dier. In de Upper Zambezi, boven de wereldberoemde Victoria Falls, bevindt zich Sindabezi; een kleinschalige lodge gelegen op een eilandje in deze machtige rivier.
Bekijk de accommodatie >>

Amantaka, Laos

Het Amantaka in Laos is gebouwd in een oud ziekenhuis, en is gelegen in Luang Prabang, dat sinds 1995 op de UNESCO Wereldergoedlijst staat. Het hotel weerspiegelt pure elegantie! Bekijk de accommodatie >>
Het Amantaka in Laos is gebouwd in een oud ziekenhuis, en is gelegen in Luang Prabang, dat sinds 1995 op de UNESCO Wereldergoedlijst staat. Het hotel weerspiegelt pure elegantie!
Bekijk de accommodatie >>

Tsala Treetop Lodge, Zuid-Afrika

'Wakker worden tussen het groen en het geritsel van de bladeren en de bomen en de ochtendmist langzaamaan plaats zien maken voor de zon; het is hier iedere ochtend opnieuw een bijzondere ervaring! Bekijk de accommodatie >>
‘Wakker worden tussen het groen en het geritsel van de bladeren en de bomen en de ochtendmist langzaamaan plaats zien maken voor de zon; het is hier iedere ochtend opnieuw een bijzondere ervaring!
Bekijk de accommodatie >>

Ryokan Myojinkan

Deze typische Japanse Ryokan is een klein juweeltje, verscholen in de rust en sereniteit van de bergen van het Yatsugatake Chushin Kogen Quasi National Park. Lees meer over deze Ryokan >>
Deze typische Japanse Ryokan is een klein juweeltje, verscholen in de rust en sereniteit van de bergen van het Yatsugatake Chushin Kogen Quasi National Park.
Lees meer over deze Ryokan >>

Cocoa Island Resort, Malediven

Uw verblijf in het Cocoa Island Resort is zeer bijzonder want u slaapt in een authentieke Dhoni - een typisch Maledivische zeilboot. Rust, privacy en luxe zijn hier prioriteit nummer 1 en het leitmotiv op dit resort is 'totale ontspanning'. Lees meer over deze accommodatie >>
Uw verblijf in het Cocoa Island Resort is zeer bijzonder want u slaapt in een authentieke Dhoni – een typisch Maledivische zeilboot. Rust, privacy en luxe zijn hier prioriteit nummer 1 en het leitmotiv op dit resort is ‘totale ontspanning’.
Lees meer over deze accommodatie >>

Sandibe Okavango Safari Lodge, Botswana

Niet alleen de ligging, ook het design en de architectuur van deze lodge is fenomenaal. Het hele design van de lodge is rechtstreeks geïnspireerd door de natuur. Volgens Lotte is dit de lodge met de meest unieke architectuur in de Okavango Delta van Botswana! Lees meer over de accommodatie >>
Niet alleen de ligging, ook het design en de architectuur van deze lodge is fenomenaal. Het hele design van de lodge is rechtstreeks geïnspireerd door de natuur. Volgens Martine is dit de lodge met de meest unieke architectuur in de Okavango Delta van Botswana!
Lees meer over de accommodatie >>

Tea Trails, Sri Lanka

Vier luxe plantagebungalows, gelegen middenin een spectaculair heuvellandschap, vormen uw verblijf. Hier geniet u van een superluxe all-inclusive verblijf midden in de theevelden van Sri Lanka! Het zou wel eens het hoogtepunt van uw reis door Sri Lanka kunnen zijn!
Vier luxe plantagebungalows, gelegen middenin een spectaculair heuvellandschap, vormen uw verblijf. Hier geniet u van een superluxe all-inclusive verblijf midden in de theevelden van Sri Lanka! Het zou wel eens het hoogtepunt van uw reis door Sri Lanka kunnen zijn! Bekijk de accommodatie >>

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s