NIEUWS! Talisman & ELLE Eten gaan exclusieve samenwerking aan

Vanaf juni 2015 wordt Talisman travel design de exclusieve reispartner van Elle Eten. Iedere editie zal er een culinair reisverhaal in Elle Eten verschijnen, ontworpen door de Talisman bestemmingsspecialisten met een focus op culinaire aspecten. Daarnaast is er elke maand meer achtergrondinformatie over de betreffende bestemming terug te vinden op de Elle blog.

Talisman travel design is gespecialiseerd in het organiseren van unieke en bijzondere reizen. Elke reis wordt op maat gemaakt en exclusiviteit en authenticiteit zijn altijd het uitgangspunt. De Talisman bestemmingsspecialisten reizen regelmatig naar ‘hun’ bestemmingen, waardoor de krenten uit de pap gepikt worden en het aanbod steeds actueel blijft.

koken met een carioca markt 6

Iedere Talisman reis heeft een natuurlijke focus op culinaire belevingen. Een bestemming leren kennen door een kennismaking met de lokale keuken is een facet dat in bijna alle reizen van Talisman terugkomt. Of het nu een privé kookworkshop bij een chef thuis is, of een bezoek aan een lokale markt met een foodblogger; Talisman maakt er steeds een onvergetelijke ervaring van.

Daarnaast heeft Talisman een uitstekende relatie met Nederlandse topchefs als Henk Savelberg, Cees Helder, Dennis Kuipers en Mark Cashoek die elk jaar in november culinaire acte de presence geven op het Talisman Event. Voor Elle Eten gaat Talisman in iedere editie op zoek naar onverwachte culinaire invalshoeken, bijzondere lokaties, wereldberoemde restaurants of juist onbekende ´holes in the wall´.

VIP Service
Talisman reizigers maken standaard gebruik van de Talisman VIP service: Bij aankomst op Schiphol is valet-service inbegrepen en op heel veel vliegvelden wereldwijd hebben onze reizigers toegang toegang tot airport lounges. Maar het belangrijkst is toch dat de klant op elke bestemming van aankomst tot vetrek in de watten wordt gelegd.

Over Talisman travel design
Talisman is in 1991 opgericht als Maleisië specialist. Sindsdien is Talisman uitgegroeid tot een toonaangevende reisorganisatie in het exclusieve marktsegment. Het leveren van maatwerk en het bieden van zo hoog mogelijke kwaliteit is altijd het uitgangspunt geweest. Door het uiterst flexibele concept zijn geen twee reizen hetzelfde en is de reiziger altijd gegarandeerd van een individuele, unieke en zeer bijzondere reisbeleving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s