Canada: Wat je zeker niet mag missen!

Blog geschreven door: Seraphine de Smidt
Bestemmingsspecialist bij Talisman travel design

Canada is één van de grootste landen ter wereld. Als je dit land wilt gaan bezoeken kan ik mij voorstellen dat het lastig is om te kiezen welk deel je wilt gaan verkennen. Ik zet hierbij alvast wat tips op een rijtje die, als je het mij vraagt, op ieder zijn ‘to do’ lijst moet staan:

 • Vancouver is een ideale uitvalsbasis voor je bezoek aan de hoogtepunten van het westen. Vlieg bijvoorbeeld per watervliegtuig vanuit de haven van Vancouver naar Tofino voor een paar dagen aan het strand, een mooie wandeling door het Pacific Rim en een spectaculaire berenexcursie. Of breng een paar dagen door in het Sonora Resort op het gelijknamige eiland. De ruigheid van de wildernis gaat hier harmonieus samen met ultieme luxe en comfort.

  Nimmo Bay Resort
  Grizzly Bear
 • Op circa 40 minuten vliegen of zo’n 6 uur rijden vanaf Vancouver ligt de Echo Valley Ranch waar je als een echte cowboy, inclusief cowboylaarzen, het prachtige landschap te paard kunt verkennen. Of je kan je laten verleiden door een van de vele andere activiteiten in deze prachtige wildernis.

  Te paard de omgeving verkennen bij de Echo Valley Ranch
 • Uiteraard mag een bezoek aan de Rockies niet ontbreken. Om te voorkomen dat je lange afstanden moet gaan rijden adviseer ik een binnenlandse vlucht van Vancouver naar Calgary om zo vervolgens nog een paar dagen te midden van de Rocky Mountains te verblijven in de prachtig gelegen Moraine Lake Lodge.

  Moraine Lake Lodge
  Moraine Lake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s